Silit

silit-normal
Експерти в готварството от 1920г.

Светът се променя ежедневно, както и ние с него. Разбиранията и нуждите от преди 80 години, днес се тълкуват по съвсем различен начин. Много иновативни решения са се доказали с времето и ще останат актуални и в бъдеще. С основаването си през 1920г. Силит променя последователно света на здравословното и естествено готвене. От производството на първата в света модерна тенджера под налягане Сикоматик през 1927г. до разработването на единствения по рода си материал Силарган, който налага нови стандарти при здравословното готвене.

80 години знание, развитие и нови идеи, които допринасят за това, готвенето да бъде по-лесно, по-бързо, по-красиво, по-здравословно, по-естествено и енергоспестяващо. Това е светът на Silit.

Доказано качество

Silit е символ на висококачествени продукти и иновации „Made in Germany“. Качеството не може да си позволи компромиси. Silit е един от малкото производители, които взимат под внимание всички аспекти за производството не един перфектен продукт – иновации, функционалност, неповторим дизайн, висококачествена изработка, издръжливост и надеждност. Във фабриката в Рийдлинген Германия работят висококвалифицирани специалисти. Хора, които изработват всяка една част с най-голяма прецизност. Хора, които се идентифицират с продуктите, които произвеждат и са горди, че са част от марката Силит. Хора, за които качеството, което се крие зад слогана „Made in Germany“ е задължение.

Открийте Silargan®. Функционалната керамика за 100% естествен вкус.

Silargan® е перфектният материал за всички, които искат да готвят 100% естествено и вкусно. Повърхността е напълно гладка и не съдържа никел, като по този начин се запазват естествените вкусове и аромати на всички съставки. И при това с изключително ниска консумация на енергия. А различните цветове в които се предлага Силарган допринасят за индивидуалната нотка в кухнята.
Предимствата на Силарган:

  • напълно гладка повърхност
  • по-твърд от стомана, керамичен, устойчив на надраскване и нарязване
  • не съдържа никел, идеален за хора с алергии
  • Made in Germany – доказано немско качество
Здравословно готвене: Когато използвате съдовете за готвене от Силраган, ще вкусите разликата. Защото готвенето по естествен начин е по-вкусно. Със Силарган се запазват витамините, естествените хранителни вещества, автентичния вкус и цвят на храната, която приготвяте. Вкусете разликата.

Запиши се за нашия бюлетин!

  • Информация за нови продукти
  • Информация за разпродажби
  • Отстъпки при пазаруване
инфо за цени
За информация за цени и наличности, моля използвайте формата за контакт или се свържете с нас по телефона
+359 2 8412439.