ИСТИНСКИ ОРИГИНАЛ ОТ 90 ГОДИНИ.

След като се появява на екрана за първи път на 18 ноември 1928 г. в късометражния филм Steamboat Willie, Мики се превръща в абсолютна икона и символ на целия свят на Уолт Дисни. Приятен герой, който носи живот и магия. Герой който, както никой друг, обединява поколенията и им напомня за значението на хумора, оптимизма и безгрижието.
В продължение на 90 години Мики има безпрецедентна кариера и винаги остава млад. Днес той е известен най-вече със списанието „Мики Маус“ и с книжките със забавни истории. Но в САЩ световно известни звезди като Кристина Агилера, Джъстин Тимбърлейк, Райън Гослинг и Бритни Спиърс са започнали кариерата си с Мики като водещи на детската телевизионна програма „Мики Маус Клуб“. Мики е просто един истински оригинал.

ОРИГИНАЛНИТЕ WMF ПРОДУКТИ ПО СЛУЧАЙ ЮБИЛЕЯ.

От Маугли и Балу от Книга за джунглата до Елза и Олаф от Леденото кралство на Дисни – приборите за деца с модерни мотиви се радват на дълга традиция при WMF. Разбира се, няма да пропуснем възможността да покажем и собствената си колекция и да отпразнуваме 90-ия рожден ден на Мики Маус.

Освен порцелан и прибори, в колекцията са включени и интересни продукти, като например поставка за яйце във формата на Мики Маус с подходяща лъжичка, солничка във формата на Мики Маус и нашата гордост: Комплектът Create на Мики Маус . Дъската за рязане с форма на главата на Мики е снабдена със защита срещу приплъзване, ножът е с релефна глава Мики при прехода между дръжката и острието. Това също служи като защита, която предпазва ръчичката от приплъзване към острието при рязане. Формата за изрязване е подходяща за оформяне на малка филийка или тост. Децата могат да покажат своите творчески умения и с много въображение да създадат своя собствена филийка хляб Мики Маус. Всяка една един истински оригинал.

Поставка за яйце
Поставка за яйце Mickey Mouse limited edition
Към продукта
Комплект солничка с 4 лъжички
Комплект солничка с 4 лъжички Mickey Mouse limited edition
Към продукта
Комплект Create
3 части
Комплект Create Mickey Mouse limited edition – 3 части
Към продукта
Комплект за хранене
5 части
Комплект за хранене Mickey Mouse limited edition – 5 части
Към продукта
Чашки
4 части
Чашки Mickey Mouse limited edition – 4 части
Към продукта
Комплект лъжички
3 части
Комплект лъжички Mickey Mouse limited edition – 3 части
Към продукта

ДВЕ ВЕЧНИ ИКОНИ.

Мики Маус и WMF могат да се похвалят с едно дълго и динамично минало.

Мики Маус се появява преди 90 години за първи път във филма Steamboat Willie. Малко след това Мики Маус вече е световно известно име. Мики Маус поставя началото и на огромната корпорация Дисни, която днес е известна не само с анимационни филми и комикси, а също така и с увеселителни паркове и филми за цялото семейство.

От друга страна, WMF съществува от 1853 г. От малката фирма във Вюртембергския Гайслинген, Вюртембергската фабрика за метални изделия (WMF) се превръща в международна компания, произвеждаща стоки за дома, чиито продукти се използват ежедневно от милиони хора по целия свят. Пътят към това е белязан от иновации и уникални продукти като например първата автоматична кафе машина в света, първата тенджера под налягане в света и неповторимия материал Cromargan.

По случай юбилея WMF и Mickey Mouse представят лимитирана серия продукти, която може да откриете във фирмения магазин на WMF в Сердика Център София.

Запиши се за нашия бюлетин!

  • Информация за нови продукти
  • Информация за разпродажби
  • Отстъпки при пазаруване
инфо за цени
За информация за цени и наличности, моля използвайте формата за контакт или се свържете с нас по телефона
+359 2 8412439.