Над 90 години Кайзер Оригинал

През далечната 1919 година Вилхелм Фердинанд Кайзер основава фирма за метални изделия. От малко предприятие Кайзер бързо се превръща в пазарен лидер при производството на форми и аксесоари за печене. След Втората световна война производството започва от нулата. Днес Кайзер може да намерите в 50 страни по цял свят.

Иновативно мислене, инвестиции в бъдещето съчетани с дългогодишен опит и технически познания – всичко това води до редица сензационни разработки. През 1968 Кайзер пуска на пазара първата форма за печене с тефлоново покритие, а през 1984 премиум серията форми за печене La Forme. През 2002 дружеството става част от концерна WMF.

Стандарт за качество

Качеството предлагано от Кайзер е пословично. Потребителите знаят това и го оценяват. Всички използвани материални преминават през строг контрол, а изпитана система за контрол на качеството следи целия производствен процес. С това ние гарантираме дълг живот на нашите продукти съчетани с удобство и комфорт при използването им. Всички нови разработки преминават през 15 точкова тестова програма в лабораторни условия преди да бъдат пуснати на пазара и да заслужат името Кайзер.

В какво се състои перфектната форма за печене?

Това са най-важните признаци, по които ще познаете перфектната форма за печене: Много фин материал, който гарантира много добра проводимост на топлина и е изключително здрав. Незалепващо покритие: Позволява лесно изваждане на готовия продукт от формата за печене, осигурява перфектно и равномерно изпичане, устойчиво е на киселини и корозия и е лесно за почистване. Специално дъно не позволяващо изтичането на мазнини и течности, които да замърсят фурната. Освен това гладкото дъно позволява лесно изваждане на готовия продукт и лесното почистване на формата за печене. Дебелина на материала: Високото качество се отличава с допълнителна дебелина на материала, която придава устойчивост на формата за печене при високи температури и удължава неколкократно нейния живот.

Всички права запазени © 2024 WMF