170 YEARS OF GERMAN INNOVATION

WMF - 170 YEARS OF PASSION FOR TASTE

WMF вдъхновява хората вече 170 години. Със своя отличен дизайн, перфектна функционалност и безупречно качество, WMF превръща готвенето в истинско кулинарно изживяване.

Присъединете се към нас в едно вдъхновяващо пътешествие през десетилетия, изпълнени с иновативен дух и множество изпитания. Докоснете се до уникалния ни дизайн и научете как запазихме духа и иновациите през годините.

ОТ ВЕЧНАТА КЛАСИКА ДО ВИЗИОНЕРСКИ ИНОВАЦИИ

WMF - ОТ ВЕЧНАТА КЛАСИКА ДО ВИЗИОНЕРСКИ ИНОВАЦИИ

През 1896 WMF първа разработва революционен процес за галванично-сребърно покритие на приборите за хранене.

Друго изпитание беше внедряването на иновативния материал Cromargan® през 1930г., от който вече толкова десетилетия се изработват приборите WMF.
По-нататъчното развитие, през 2008 г. откриването на материала Cromargan Protect®, отличаващ се с висока устойчивост на надраскване.

Изпитайте несравнимото качество, което прави нашите прибори за хранене неделима част от вашето домакинство.

Първата тенджера под налягане Sicomat прави революция в готвенето през 1927г., като тя все още е в основата на съвременните тенджери под налягане.

През 1984 е създадена иновативната подвижна дръжка с капсулована технология. А от 2007 г. досега Perfect Ultra вдъхновява с въртящия се пръстен „всичко в едно“. Той може да се използва за предварителен избор на степента на готвене, автоматично задушаване, както и за отваряне и затваряне.

Продукт, който днес е по-важен от всякога, защото допринася за пестенето на енергия.

WMF - тенджери под налягане Sicomat

"Бъдещето се нуждае от история и истинската иновация се състои в погледа напред и в създаването и предлагането на нашите клиенти на продукти ориентирани към бъдещето. Продукти, които придружават, разкрасяват и улесняват ежедневието им."

Achim Bölstler - Дизайнер и ръководител на ателието по дизайн на WMF

WMF - WMF Perfection

WMF е синоним на перфектното кафе изживяване от 1927г. Първите големи електрически кафемашини са техническа революция за гастрономията от 20-те и 30-те години на миналия век.

Почти 100 години по-късно, през 2022г. WMF отново поставя нови стандарти с WMF Perfection. Иновативната напълно автоматична машина гарантира перфектно удоволствие от кафето у дома. Изключителен дизайн, множество опции за персонализиране и изключителното качество на кафето карат сърцата на любителите на кафе да бият по-бързо.

Първия магазин WMF в Хамбург

Първия магазин WMF в Хамбург

Първият магазин WMF в Хамбург

WMF вдъхновява хората с висококачествените си ножове от 1965г.

WMF вдъхновява хората с висококачествените си ножове от 1965г.

През 2014, патентованата технология Performance Cut съчетава традиционната изработка с най-новите иновативни технологии. Резултатът са ножове, които са по-остри и остават такива по-дълго от обикновено.

WMF - 170 YEARS OF GERMAN INNOVATION

170 YEARS OF GERMAN INNOVATION

WMF - 170 YEARS OF GERMAN INNOVATION

"Независимо дали са тенджери, кафе машини или прибори - нашата цел винаги е била да направим всичко още по-добро. През повечето време успявахме. А ако не успявахме, продължавахме докато успеем."

Heinz Scheiffele - Директор на музея WMF

170 YEARS OF PASSION FOR TASTE

WMF - Ножове
WMF - Heinz Scheiffele
WMF - Прибори
Всички права запазени © 2024 WMF