Миньоните превземат трапезата.
Миньоните превземат трапезата. Открийте незабравимите продукти.

Миньоните - малките помощници в покоряването на света.

Миньоните, малките жълти слуги на злодеите, станаха известни в световен мащаб през 2010 г. благодарение на детския филм „Аз, проклетникът“, в който те играеха по-скоро поддържаща роля. Успехът беше толкова голям, че през 2015 г. те се сдобиха със собствен филм, който се превърна в един от най-успешните анимационни филми на всички времена.

Боб, Кевин и Стюарт вече са култови - странните им кикоти, странният им език, странните им танци и сините гащеризони - всеки ги познава и обича.

Колекцията WMF Minions - малки помощници на закуска.

Казват, че миньоните съществуват още от Големия взрив, а сега вече са и при WMF. Сладките приятели не са първите, които се отправят от детската стая към трапезата.

Детските прибори имат дълга традиция при WMF: винаги с красиви мотиви и дизайнерски идеи, вдъхновени от класически детски филми като Книга за джунглата, Леденото кралство или Мики Маус. Комплектът прибори от 4 части, изработен от висококачествен Cromargan, се състои от нож, вилица, лъжица и чаена лъжичка.

Той се допълва от чинийка и купичка, кутия за обяд и бутилка за напитки, солнички и забавна поставка за яйца. Всички части от новата колекция на WMF помагат на родителите да направят храненето още по-забавно.

Комплекти Комплектът прибори от 4 части може да бъде допълнен с порцеланова чинийка и купичка или кутийка за сандвичи и шише за напитки. Научи повече

 

Поставка за яйце с лъжичка Гарантирана забава: С чукчето се чупи яйцето, а в шапчицата се събират черупките. Научи повече

 

Комплект солнички Веселите солнички танцуват на масата, но никога не губят равновесие. Научи повече

Работата в екип е винаги на първо място.

Не е нужно да говориш езика на Миньоните, за да разбереш, че работата в екип е едно най-важните неща за тях. Ние от WMF споделяме същото мнение и при това от 1853г. Затова, тази колекция е перфектния подарък за всички малки миньони, които бързо се превръщат в малки помощници при приготвяне на трапезата. Освен това, всички продукти се предлагат във висококачествена подаръчна опаковка.